Жива М Синтез для плодово-ягідних культур

Концентрат рідкого стимулятора росту на основі ефективних мікроорганізмів для листового підживлення та зняття стресу. Містить в собі живі мікроорганізми, разом з синтезованими біологічно-активними речовинами, які забезпечують плодово-ягідні культури доступними формами комплексного живлення (макро- і мікроелементами, амінокислотами, полісахаридами та іншими необхідними елементами збалансованими для відповідних культур).

130грн

0,5 л
230грн

1 л
884грн

5 л
1758грн

10 л
  • замочування живців та саджанців перед висаджуванням;
  • листове підживлення для зняття наслідків стресу;
  • листове підживлення в якості добрива.

  • забезпечує швидке укорінення та розвиток міцної кореневої системи;
  • стимулює та посилює ріст рослин;
  • покращує бутонізацію та плодоутворення;
  • збільшує масу, кількість та смакові якості врожаю;
  • зміцнює імунітет рослин та сприяє підвищенню стійкості до хвороб;
  • підвищує стійкість до впливу негативних факторів: посуха, перепади температури,  пестициди та ін.;
  • висока сумісність в баковій суміші та підсилює ефект фітосанітарних обробок.

САДЖАНЦІ:

  • для плодових дерев, кущових ягідних культур і винограду розчин готують на 1 саджанець з розрахунку 100 мл препарату та 100 г жовтої глини на 1 л води,
  • для суниці – 50 мл на 1 л води.
    *Висаджувати одразу після замочування.

ПЛОДОВІ ДЕРЕВА (яблуня, вишня, черешня, груша, персик та ін.) на 1 сотку:

  • ранньою весною: 50 мл  на 5 л води;
  • перед початком цвітіння: 50 мл  на 5 л води;
  • після цвітіння через 14-21 днів: 50 мл  на 5 л води;
  • період наливу плодів: 75 мл  на 5 л води;
  • через 10-15 днів після збору плодів: 75 мл  на 5 л води.

*Витрати робочого розчину на дерево можуть змінюватися в залежності від віку.

ВИНОГРАД на 1 сотку:

  • ранньою весною: 50 мл  на 5 л води;
  • перед початком цвітіння: 30 мл  на 5 л води;
  • після цвітіння через 14-21 днів: 100 мл  на 5 л води;
  • в період наливу плодів: 30 мл  на 5 л води;
  • через 10-15 днів після збору плодів: 100 мл  на 5 л води.

КУЩОВІ ЯГІДНІ КУЛЬТУРИ (аґрус, смородина, малина) на 1 сотку:

  • ранньою весною: 200 мл  на 5 л води;
  • перед початком цвітіння: 50 мл  на 5 л води;
  • після цвітіння через 14-21 днів: 50 мл  на 5 л води;
  • через 10-15 днів після збору плодів: 50 мл  на 5 л води.

ПОЛУНИЦЯ (традиційні сорти) на 1 сотку:

  • при появі 2-3 листків: 100 мл  на 5 л води;
  • перед початком цвітіння: 50 мл  на 5 л води;
  • після цвітіння через 14-21 днів: 50 мл  на 5 л води;
  • через 10-15 днів після збору плодів: 50 мл  на 5 л води.

Фосфор, Калій, Кальцій, Магній, Сірка, Залізо, Мідь, живі мікроорганізми, амінокислоти, фульвокислоти, гумінові кислоти, сахари та полісахариди.

Термін зберігання 12 місяців з дати виробництва.
Зберігати в герметичній тарі, в темному місці при температурі від +5 до +25 градусів та відносній вологості 75%.
Перед використанням збовтувати.











    ×











      ×











        ×











          ×











            ×











              ×