Жива М Синтез для овочевих культур

Концентрат рідкого стимулятора росту на основі ефективних мікроорганізмів для листового підживлення та зняття стресу. Містить живі мікроорганізми, разом з синтезованими біологічно-активними речовинами, які забезпечують овочеві культури доступними формами комплексного живлення (макро- і мікроелементами, амінокислотами, полісахаридами та іншими необхідними елементами збалансованими для відповідних культур).

77грн

0,25 л
130грн

0,5 л
230грн

1 л
884грн

5 л
  • передпосівна обробка посівного матеріалу;
  • листове підживлення для зняття наслідків стресу;
  • листове підживлення в якості добрива.

  • стимулює процес проростання насіння, підвищує схожість; 
  • сприяє швидкому приживленню розсади та формуванню потужної кореневої системи;
  • покращує бутонізацію та плодоутворення;
  • збільшує масу та кількість врожаю;
  • зміцнює імунітет рослин та сприяє підвищенню стійкості до хвороб;
  • підвищує стійкість до впливу негативних факторів: посуха, перепади температури,  пестициди та ін.;
  • може використовуватись, як для листового внесення, обробки насіння так і при крапельному зрошенні;
  • має високу сумісність в баковій суміші та підсилює ефект фітосанітарних обробок.

ПЕРЕДПОСІВНА ОБРОБКА НАСІННЯ в день посіву:

  • невеликий посівний матеріал обприскують робочим розчином 10 мл на 1 л води з розрахунком на 1 кг;
  • великий посівний матеріал замочують, але 10-15 хвилин в розчині 10 мл на 1 л води з розрахунком на 1 кг.

ОБРОБКА БУЛЬБ КАРТОПЛІ:

  • бульби необхідно замочити на 2-4 години або обприскати розчином 10 мл на 1 л води з розрахунком на 1 кг і висадити.

*Розчин для замочування дозволяється використовувати кілька разів (робочий розчин зберігати не більше 6 годин).

ОБРОБКА ПО ЛИСТУ (обприскування) в період вегетації 4-6 разів:

  • картопля, топінамбур, пізня капуста, морква, буряк, редька, помідор, цибуля, перець, баклажан, огірок, гарбуз 50 мл на 2 л води на 1 сотку;
  • пастернак, петрушка, селера, редис, салат, кріп, шпинат, базилік 100 мл на 2 л води на 1 сотку;
  • рання та цвітна капуста, часник, горох, квасоля, боби, кавун, диня, ревінь, щавель, спаржа 50 мл на 2 л води на 1 сотку.

 

Азот, Фосфор, Калій, Сірка, Магній, Марганець, Мідь, Молібден, Бор, Цинк, Залізо, Кальцій, живі мікроорганізми, амінокислоти, фульвокислоти, гумінові кислоти, сахари та полісахариди.

Термін зберігання 12 місяців з дати виробництва.
Зберігати в герметичній тарі, в темному місці при температурі від +5 до +25 градусів та відносній вологості 75%.
Перед використанням збовтувати.











    ×











      ×











        ×











          ×











            ×











              ×